AMPAFesta Final de Curs 2017/2018
El temps passa molt ràpid i encara que sembli mentida ja tenim el final de curs a tocar. Queden unes setmanes intenses per a bona part dels nostres fills i filles als quals els hi volem desitjar el millor en els resultats finals d'aquest curs.

I com ja us vam avançar fa dies arriba l'AMPAFesta de final de curs que tindrà lloc el dissabte 9 de juny i que constarà com ja vé sent habitual els darrers anys d'una matinal amb l'exhibició de les activitats extraescolars, jocs i la ja tradicional festa de l'escuma i es completarà al vespre amb el sopar de germanor en el marc del qual tindrem sorpreses i esperem poder gaudir d'una bona estona tots plegats. El format del sopar serà el mateix de l'any passat i per tant el plat principal l'haurà de portar cadascú; entrants, postres i begudes estaran ja preparades. 


Per poder inscriure-us podeu fer-ho a través de la web www.ampavergedelroser.com i entrar a l'apartat tràmits web; enviant un mail a l'adreça ampavergedelroser@gmail.com indicant número de pares i alumnes que vindreu així com a la taula de quin curs voleu seure o, per últim, també us podeu apuntar a través del formulari en paper que us adjuntem i que podreu trobar a la vostra disposició a la recepció de l'escola a partir del proper divendres 25 de maig al matí.

Tot esperant poder veure-us el proper dia 9 de juny aprofitem per fer-vos arribar una cordial salutació i demanar-vos, un cop més, el vostre ajut i suport a les activitats de l'AMPA.

Junta Directiva
AMPA Verge del Roser

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TORNEN ELS TALLERS DE L'AMPA!!!! TALLER FAMILIAR SANT JORDI 2022

COMUNICAT QUOTES AMPA DV - SITUACIÓ EMERGÈNCIA SANITÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA - CURS 2018/2019